Gràcies Granollers, gràcies Xics!

Volem agrair tot l’esforç que van fer els Xics de Granollers per fer d’una nit de concert alguna cosa més, amb un tracte excel·lent i un equip humà que va fer tot el possible perquè estiguéssim d’allò més bé. També donar les gràcies a Kòdul i Carles Belda per compartir escenari amb nosaltres. Sempre es poden treure idees molt bones quan tens l’oportunitat d’estar amb bona gent!

Us esperem a la Festa Major de Canovelles, on estarem amb un altre gran músic: l’Enric Montsant i La banda d’en Vinaixa.

I no us oblideu d’entrar al nostre Facebook i expressar-vos lliurement…. Salut!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rKG3WnRAOvo[/youtube]

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie