Aquesta setmana, doble ració de Batak

Comencem el mes de maig amb dos concerts. Un a Figueres i l’altre a Sant Esteve de Palautordera.

Com ja us vam anunciar, Batak havia estat seleccionat per a la final del concurs Joan Trayter. Doncs demà serà el dia que compartirem escenari amb els Banda Bandarra i Pablo Guirao Trio en la final del concurs. Si no hi ha canvis d’última hora, serem els primers en tocar, cap a les 22:00.

I dissabte, torna un clàssic. Batak al Gessamí, que s’està convertint en la segona casa de la banda. Estem molt contents de tornar-hi i gaudir del bon ambient que es crea al local. Us convidem a tots i totes a venir, sopar, beure i ballar! Serà cap a les 23:30.

Us recordem que podeu seguir-nos a Twitter i a Facebook, per estar més informats/des de totes les novetats batakils. Salut! 

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie