Finalistes del concurs Joan Trayter

Hem rebut la notícia que la proposta de Batak ha estat seleccionada per a participar en la final del concurs Joan Trayter, que s’organitza en el marc de les barraques de Figueres d’enguany. Ens fa molta il·lusió aquesta selecció, ja que fa molt de temps que no pugem a tocar a Girona.

La final se celebrarà dimarts 1 de maig a partir de les 22:30 a Figueres i comptarem amb la presència dels altres dos grups seleccionats, Banda Bandarra i Pablo Guirao Trio.

Més info i tota l’agenda d’actes fent clic AQUÍ.

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie