El TRACK al TÀG

El TRACK, concurs de Música del Vendrell presenta “El Track al Tàg”, un programa especial de televisió que es gravarà en directe l’1 de juny al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Es presentaran les novetats del concurs, les finals, els premis i el disc dels finalistes del Track. 

El Tàg es convertirà en plató de televisió per acollir als finalistes del TRACK i els del Premi Baix Penedès. Cadascun d’ells serà entrevistat i presentarà una cançó. 

De 17 a 19h es durà a terme el TRACK al TÀG amb el Baix Penedès i de 20 a 22h serà el torn del TRACK al TÀG amb Catalunya.

+info: www.trackvendrell.cat

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie