Els Batak guanyen el concurs Track Vendrell 2012


No ho negarem: no estava sent un estiu magnífic per Batak i per nosaltres la final del Track era una manera de tancar la temporada fins el setembre. Això demostra que mai has de llençar la tovallola i seguir caminant com diuen els 9son perquè que malgrat tot surt el sol com canten els Fetitxe13.

Sincerament no ens esperàvem guanyar aquesta final. Ja sé que és difícil de creure però quan en un any és la quarta final a la que et presentes arriba un moment que t’acostumes a quedar-te sempre amb les ganes.

De fet, per nosaltres ja era més que suficient haver arribat a ser un dels 6 grups escollits entre 173 d’arreu de Catalunya, ja que com a mínim és un indicatiu de què estàs fent bé la teva feina. També estàvem més que contents d’haver gravat amb en Jesús Rovira i l’Artur a La Casa Murada i haver tingut tant bon tracte per part dels organitzadors.

Els finalistes

Completaven la llista de finalistes Kill Me Later, Despertadors atòmics, Fetitxe13, Acousters i 9 son. La veritat és que cada grup domina l’estil que practica i el nivell dels finalistes era molt alt. Però això no va treure que després de conèixer-nos tots al Teatre Àngel Guimerà ens anéssim a sopar junts.

I això és el que considerem més important, el bon rotllo i companyerisme que hi ha hagut entre els finalistes, cosa poc habitual en un concurs. Això et dóna energia, és a dir, les coses estan cardades tots estem igual per tant no ens putegem entre nosaltres i intentem passar una bona estona nosaltres…

…i el públic!

Qui realment ha de sortir guanyant d’un concurs com el Track ha de ser el públic, la gent que enlloc d’anar-se’n a qualsevol altre lloc un dissabte a la nit se’n va a la Plaça de la Sardana del Vendrell quan feia pràcticament una hora abans de començar estava plovent i s’empassa les sis actuacions de vint minuts i es pren la molèstia de votar per uns grups que fins llavors segurament li eren desconeguts. Aquells vint minuts en els que has de mostrar la teva proposta musical en realitat no són per a la banda, si no per a ells perquè sense públic no hi hauria música en directe.

Així que moltes gràcies a tots els que veu venir a veure la final!!

Batak al carrer

Moltes gràcies també als que ens veu veure pels carrers del Vendrell improvisant un concert acústic d’una hora la mateixa tarda de la final. De fet algú encara es va apropar a veure’ns a la Plaça de la Sardana. La veritat és que va ser una experiència que repetirem tant aviat com puguem.

El crack del sona9

No és omnipresent però casi… de fet va arribar quan s’acabava l’actuació de 9son però va presenciar el veredicte. No sé si va exercir de talismà, però gràcies per passar per allà !! ;-)

Disc i concert

Doncs com  a resultat del primer premi hem de gravar un disc a La Casa Murada, però això ja sabeu que s’ha de cuinar a foc lent. Ja us anirem informant.

A més, tindrem un concert a la Sala Monasterio aquest setembre (data encara per concretar).

 

Això és tot, ara feu vacances si en teniu, sortiu als carrers, gaudiu de la música en directe, de les festes majors, les cerveses a les terrasses, eviteu els peatges i aneu amb compte per la carretera que us volem veure saltant aquest setembre en algun dels nostres bolos.

 

 

 

comments powered by Disqus

Petit Indie