Batak al MMVV

Ahir va començar el Mercat de Música Viva de Vic, una cita gairebé obligada per a tots els amants de la música. I com no podia ser d’una altra manera, Batak hi serà present.

Estarem a la Plaça Don Miquel de Clariana, molt a prop de la Plaça Major (podeu veure un mapa a la pàgina de l’esdeveniment). A partir de les 18h i fins les 20h estarem compartint les nostres cançons amb tota la gent que es vulgui apropar.

 

I si sou dels que estareu a les zones més “professionals” del MMVV, us recomanem que passeu per l’estand de VESC, on podreu demanar informació i CD’s nostres. També us recomanem que passeu a veure els estands de la NAUB1 i els de la Bucbonera Records, aprofiteu l’acreditació!

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie