Tu tries el single del nostre nou disc!

Ajuda’ns a triar el single del nostre nou disc

Necessitem la vostra ajuda, els Batak som incapaços de decidir-nos per quina cançó del nostre nou disc hauria de ser single. Així que hem decidit que ens ajudeu en el procés.

Els temes que us estem ensenyant estan sense masteritzar. Si participeu en aquesta noble causa us farem arribar per correu electrònic la cançó que triem com a single basant-nos en les vostres votacions.

Cliqueu aquí per escoltar les tres cançons i votar la que més us agradi.

 

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie