Seguim la gira “Casa Vella” a Sant Celoni, Manresa i molts més!

Després del concert de presentació a Granollers i a Cerdanyola, ens preparem per un concert que serà segur un dels grans de la gira. El dia 5 d’abril actuarem amb Obrint Pas a l’Ateneu de Sant Celoni. Un concert acústic on us oferirem un format diferent que estem estrenant aquesta gira. De fet serà un format que podreu veure a altres concerts nostres. Si voleu més informació sobre aquest concert, entreu al Facebook de La Clau.

També a l’abril tindrem concert a Manresa, a Sant Esteve de Palautordera, a Barcelona, a Manlleu i a Tàrrega, però ja us anirem donant més informació d’aquests concerts més endavant. Us deixem el cartell amb tota la gira per si voleu posar-vos-ho com a fons de pantalla!

girasencera_cartell_batak

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie