Tornant a casa…

Després de gairebé dos mesos portant la nostra música per molts indrets de Catalunya, presentant el nostre nou treball “Casa Vella”, gairebé era obligat seure i fer un resum de com ha estat la gira, una gira de 12 concerts i  gairebé 1300 km de carretera, on hem pogut tocar en llocs ja coneguts per a nosaltres, però també hem pogut portar la nostra música a indrets o encara no hi havíem estat mai.

Volem donar les gràcies a tota la gent que ha donat suport a aquesta gira, gent que ha vingut a veure, que ha ballat amb nosaltres, que han comprat CD’s, que ens han donat de menjar, que han compartit escenari amb nosaltres, que ens han sonoritzat… I a tothom que encara creu que la música en directe és un bé cultural que s’ha de potenciar, respectar i donar-li suport.

En breu començarem els concerts d’estiu, us mantindrem informats i informades al nostre web… Salut!

190489_10200604922437507_518561359_n (1)

 

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie