29a Trobada d’acordionistes de Maçaners

cartell trobada 29aEls Batak estarem aquest dissabte 13 de juliol tocant a la 29a Trobada d’Acordionistes d’Arrel Tradicional de Maçaners. Ens fa molta il·lusió perquè és un event força especial en el qual acordionistes bascos, gallecs, occitans, etc. es donaran cita als peus del Pedraforca.

Doncs bé, nosaltres estarem tocant després de la Trobada d’Acordionistes de dissabte com a concert de cloenda. Així que ja sabeu si voleu passar un cap de setmana d’allò més folk, feu via cap a Maçaners.

Aquí a l’esquerra us deixem el programa per si voleu fer una ullada.

Per cert, l’aplicació que estem fent servir per gestionar els concerts (SongKick) no té a la seva dades la població de Maçaners, així que a hores d’ara no podem afegir aquesta data al nostre llistat de concerts.

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie