6 raons per no perdre’s la Festa Major d’Igualada

Potser no teniu controlada la Festa Major d’Igualada per diversos motius. No us enganyarem, nosaltres tampoc, però us en farem cinc cèntims. Ens en deixarem algun perquè hem de tenir en compte que la Festa en qüestió va començar el dia 19 així que per quan us arribi aquest correu electrònic us haureu perdut El Camionet de la Festa amb Pirat’s Sound Sistema. També és cert que ens centrarem en les activitats nocturnes perquè nosaltres som així.

Som-hi…

1. Operació Cigró i Terratombats

La millor manera d’anar a un concert de Terratombats és assistint prèviament a l’Operació Cigró, un sopar popular amb amanida de cigrons amb “actuacions espontànies de tothom qui ho desitgi”.

2. Cercanit i, tot seguit, Bongo Botrako + Ítaca Band

El correbars de dissabte 24 ha d’acabar com cal, amb un bolo ben parit. Comença a les 22:30h i acaba… bé, és difícil de concretar.

3. Miquel del Roig

En Miquel començarà diumenge a les 23:00h però dos hores abans hi ha estirada de corda per escalfar l’ambient.

4. Grups Locals

Les Festes Majors que no donen suport als grups locals no molen. Així que diumenge a la 1:00h podreu veure’n alguns.

5. Batak i Oprimits

Ei, que se’ns veu el llautó! Sí, tenim bolo divendres a les 00:30h a les Barraques davant del Museu. Si ja ens teniu molt vistos, no podeu deixar escapar l’oportunitat de veure els mallorquins Oprimits que s’encarregaran de fer-nos ballar a nosaltres (perquè ja haurem acabat i tindrem ganes de festa) amb el seu ska. Baixeu-vos el seu disc a www.oprimits.cat.

6. La [email protected]

Si no esteu del tot convençuts us animo a que mireu aquest Lipdub que ha realitzat La [email protected] en motiu dels deu anys de l’associació. Si una imatge val més que mil paraules, un vídeo de Youtube ja us ho podeu imaginar…

 

 

En definitiva, tant si ens veiem divendres com si no, teniu motius per escapar-vos ni que sigui una nit (o un dia) a la Festa Major d’Igualada.

 

cartell-1 cartell-2

 

 

 

 

 

batak

BATAK és el grup del Vallès Oriental que neix de la fusió del reggae i l'ska amb músiques folk d'arreu del món. És una barreja de ritmes i sons creada per arribar a tothom i portar allà on sona un ambient de festa.
comments powered by Disqus

Petit Indie