Casa Vella a l’Enderrock

Doncs sí, finalment la crítica del nostre disc va sortir al número d’octubre de l’Enderrock (sí, anem una mica tard amb les notícies).

La crítica la signa Francesc Simó i des d’aquí li enviem petons i abraçades. A diferència de la notícia de fa dues setmanes no necessitareu el traductor de Google a no ser que parleu LAPAO. Aquí us transcrivim lletra per lletra la crítica del disc:

Amb les portes obertes de bat a bat, aquest quintet del Vallès Oriental ens convida a entrar fins a casa seva, un espai agradable, entranyable i acollidor, sempre ben airejat i preparat per acollir tota mena de convidats. L’acordió diatònic mostra els camins més tradicionals que dominen les cançons de Batak unit a la calidesa que desprenen les veus dels germans Mar i Pol Aumedes, els motors de la formació. Es fan acompanyar per Jordi López a la guitarra, Carles Ceacero al baix i Antonio Escañuela a la bateria, que fan que la fusió d’estils estigui encertada i mesurada. No ens trobem davant un grup de música d’arrel, sinó d’una formació que sap transportar les seves cançons a ritmes com el reggae, l’ska, els sons balcànics o el pop de tota la vida. Tota una descoberta emergent en la mescla entre el folk i el pop.

Eh que la negreta del final l’ha posada ell. Gràcies Francesc!

2013-10_Enderrock

comments powered by Disqus

Petit Indie