Made in Japan

Aquesta tardor els nostres companys de Petit Indie han estat fent feina promocional al Womex 2014 a Cardiff i a la Fira Mediterrània de Manresa. A banda d’això no sé ben bé com s’ho han fet però si viviu al Japó ja podeu comprar el nostre disc en aquest web, atenció: pel mòdic preu de 2300 iens.

Selecció_076

Segons el traductor japonès-català de Google la descripció del disc seria:

Banda de treball a Barcelona / Baryesu-Uriantaru, és l’aparició de l’obra 2013 de Batak. Catalunya bloquejar a ser les veus masculines i femenines, guitarra, baix, percussió de tot l’acordió! Estil que combina reggae, ska, blues i música d’arrel, allà hi ha un vector amb els mateixos artistes de Catalunya una altra, però estan venent el pop moderat. Veus femenines eren fresques i també molt bona sensació.

De la qual cosa traiem dos conclusions:

  1. El traductor no funciona tan bé com hauria
  2. El traductor de Google l’ha programat en Yoda

Tot i així reteniu el concepte “estan venent el pop moderat”. Les preguntes són. qui? i a quant va el quilo? Esteu avisats.

Sastre, sempre treballant…

Per acabar-ho d’adobar, resulta que existeix el web amb domini www.batak.jp i pertany a uns sastres…

 

 

comments powered by Disqus

Petit Indie