Aquest dissabte acústic a Granollers

LOlla, el bar de la Roca Umbert

LOlla, el bar de la Roca Umbert

Si no ho sabeu, els Batak també tenim un format acústic però encara no havíem passat per Granollers. Doncs bé, aquest dissabte 26 d’abril a les 20h del vespre estarem a L’Olla, el Bar de la Roca Umbert.

Normalment allà tenim les nostres reunions, però aquest dissabte farem una excepció i traurem els instruments des les seves fundes per oferir el nostre set acústic. Ens agraden aquests concerts perquè tenen un caire més íntim, la proximitat amb el públic ens permet prendre’ns certa confiança i compartir les cançons sense preses.

Com a mostra us deixem un clip del concert que vam oferir aquest març amb els Origen al local El Públic de Mataró dins el Cicle de Músiques Tranquil·les i que van enregistrar l’equip del Diari de la Música.

La formació acústica està formada per: Mar Aumedes (veu), Pol Aumedes (Acordió diatònic i Acordina) i Jordi López (Guitarra acústica i Lap steel).

Batak Acústic
L’Olla, Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Avinguda Enric Prat de la Riba, 77
08401 Granollers

comments powered by Disqus

Petit Indie