Els 25 anys d’EL 9 NOU al Vallès Oriental

El 22 de novembre al Teatre Auditori de Granollers en motiu del 25è aniversari d’EL 9 NOU al Vallès Oriental aquest periòdic organitzarà el Festival Vida, on 18 músics i grups de la comarca pujaran a l’escenari per parelles. Així doncs tindran lloc combinacions inèdites ja que interpretaran dues cançons, una de cada un.

Els beneficis del festival es destinaran al projecte Vida, del menjador social El Xiprer.

Presentació Festival Vida

Per la nostra part, els Batak col·laborarem amb en Solé. La resta de parelles artístiques confirmades són Miqui Puig i Jordi Pujol (Grup de Folk, Pau i Jordi), Esther Condal i Bridges Trio, Cor Infantil Amics de la Unió i Joan Vidal, Ivette Nadal i Martí Ventura, Illa Carolina i Alba Ballús, i Jaume Arnella i De Cara a la Pared.

Molt probablement també tindrem l’oportunitat de veure una col·laboració entre Jordi Pegenaute i Luis Robisco, el productor del nostre disc Casa Vella.

Us deixem un PDF amb la notícia que va publicar EL 9 NOU el passat 4 de juliol.

icon-file EL 9 NOU celebrarà 25 anys amb un concert de col·laboracions inèdites entre músics vallesans (PDF)

 

comments powered by Disqus

Petit Indie