Nova etapa, nova formació

Benvolguts, si fa uns mesos us anunciàvem que Carles Ceacero deixava la banda cedint el seu lloc a Xavier Atència, doncs ara ens sap greu comunicar oficialment que Pol Aumedes també ha decidit abandonar Batak per motius professionals.

En Pol va prendre la decisió abans de l’estiu i aquesta és una de les raons per la qual hem aixecat el peu de l’accelerador i ens hem pres aquest estiu per reflexionar sobre el futur de la banda. Alguns ja ho sabeu, però ara ja podem fer oficial que el substitut és el garriguenc Marçal Ramon.

Últim concert de Batak amb Pol Aumedes

De totes maneres, aquest 15 de novembre a Solsona farem l’últim concert de Pol Aumedes amb Batak al Casal La Fura dins el festival Fura Folk. A més, el mateix dia  a 17:00 estarà realitzant un taller d’acordió diatònic :-)

4furafolk

Gravació de dos temes dins el Creative Project de SAE Institute Barcelona

Per si fos poc, estem enregistrant dos temes nous com a resultat de participar en el Creative Project impulsat per SAE i la diputació de Barcelona. En aquests dos temes ja es pot escoltar la nova formació de Batak i com podeu suposar, els canvis de formació també estan ens estan cap a altres sons. Per aquesta gravació comptem amb la producció del gran Kiko Caballero que està fent una gran feina tenint en compte que els temes s’han composat i arranjat en un temps record.

El primer dia de gravació va ser el passat 2 de novembre i acabarem el dia 9 de novembre. Aquí us deixem un recull d’imatges del primer dia de gravació i esperem poder oferir-vos aquests dos nous temes ben aviat.

Fotografies: Cecilia Morán

comments powered by Disqus

Petit Indie